Για να γνωρίζετε

Iphone μέσος όρος χρήσης
Η εταιρία ερευνών Validas αναφέρει σε πρόσφατη έρευνά της πως ο μέσος όρος χρήσης ενός iPhone έχει ως αποτέλεσμα τη διακίνηση περίπου 273ΜΒ ανά μήνα στην αγορά της Αμερικής. Αντίστοιχα, τα ποσά για τις συσκευές Blackberry φτάνουν τα 54ΜΒ το μήνα και των άλλων smartphones στα 150ΜΒ.


Η έρευνα ανέδειξε επίσης πως το 12% των κατόχων του iPhone χρησιμοποιούν το δίκτυο της τηλεφωνικής τους σύνδεσης για χρήση που ξεπερνάει τα 500ΜΒ το μήνα, ενώ υπάρχει και ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό, του οποίου η χρήση αγγίζει το 1GB!

Οι αντιδράσεις των εταιριών σε αυτή την έντονη χρήση είναι σημαντικές και ήδη η AT&T έχει δείξει πολλάκις τον προβληματισμό της. Παρόλα αυτά, γνωρίζει πως το ίδιο το iPhone της αποφέρει αρκετά εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη και μέχρι στιγμής τα… μαχαίρια έχουν μείνει στη θέση τους.

πηγή: www.nooz.gr

Ενδιαφέροντα

Ηλιακό κινητό
H εταιρεία αθλητικών ειδών, με τη βοήθεια της Sagem, παρουσίασε το Puma Phone, στο παγκόσμιο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας.

Νέο πιο «ελαφρύ» Facebook για κινητά
Στη μάχη για την επικράτηση των social networking sites, το Facebook επιτάσσει μία νέα έκδοση με την ονομασία Zero, η οποία είναι μια πιο απλουστευμένη version της υπηρεσίας, ειδικά σχεδιασμένη για κινητά.

Η GOOGLE επιβραβεύβει τις MOBILE-FRIENDLY ιστοσελίδες!
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Google, από τις 21 Απριλίου 2015 τα κριτήρια κατάταξης των ιστοσελίδων στα αποτελέσματα αναζήτησης μέσω φορητών συσκευών άλλαξαν ριζικά.