Για να γνωρίζετε

Η GOOGLE επιβραβεύβει τις MOBILE-FRIENDLY ιστοσελίδες!
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Google, από τις 21 Απριλίου 2015 τα κριτήρια κατάταξης των ιστοσελίδων στα αποτελέσματα αναζήτησης μέσω φορητών συσκευών άλλαξαν ριζικά. Πιο συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες που είναι κατασκευασμένες ώστε να μπορούν να εμφανίζονται σωστά σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή, θα κατατάσσονται αυτόματα στις υψηλότερες θέσεις της μηχανής αναζήτησης. Ως αποτέλεσμα, οι ιστοσελίδες παλιάς τεχνολογίας που δε λειτουργούν σε φορητές συσκευές, θα βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη και αναπόφευκτα και σε πωλήσεις.

Συνεπώς, η responsive ιστοσελίδα είναι πια απολύτως απαραίτητη σε όποιον θέλει να συμβαδίζει με την τεχνολογία, αλλά να κατακτά και τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ MOBILE-FRIENDLY www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly

Ενδιαφέροντα

Ηλιακό κινητό
H εταιρεία αθλητικών ειδών, με τη βοήθεια της Sagem, παρουσίασε το Puma Phone, στο παγκόσμιο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας.

Νέο πιο «ελαφρύ» Facebook για κινητά
Στη μάχη για την επικράτηση των social networking sites, το Facebook επιτάσσει μία νέα έκδοση με την ονομασία Zero, η οποία είναι μια πιο απλουστευμένη version της υπηρεσίας, ειδικά σχεδιασμένη για κινητά.

Η GOOGLE επιβραβεύβει τις MOBILE-FRIENDLY ιστοσελίδες!
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Google, από τις 21 Απριλίου 2015 τα κριτήρια κατάταξης των ιστοσελίδων στα αποτελέσματα αναζήτησης μέσω φορητών συσκευών άλλαξαν ριζικά.