Ποιοι Είμαστε

H SmartVision δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας και της κατασκευής ιστοσελίδων από το 2005. Δέκα χρόνια μετά, ο ενθουσιασμός της αρχής έχει μετατραπεί τώρα πια σε εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το ξεκίνημα μας, αλλά ένα πράγμα παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο: το ενδιαφέρον και η αγάπη μας για το σχεδιασμό, την κατασκευή ιστοσελίδων και την προώθησή τους στο διαδίκτυο.

ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Η εξέλιξη είναι ο στόχος μας για όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί μας, αλλά και το δικό μας βασικό χαρακτηριστικό στην πορεία των ετών. Διαθέτοντας πλέον μια δυνατή ομάδα, με άριστη εξειδίκευση αλλά και όρεξη για δουλειά, έχουμε επεκτείνει το αντικείμενο μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού, κατασκευής και προβολής ιστοσελίδων. Γιατί γνωρίζουμε καλά ότι το διαδίκτυο είναι πια ανάγκη για την κάθε επιτυχημένη επιχείρηση.

Και γι’αυτό το λόγο απευθυνόμαστε στις επιχειρήσεις που αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη δύναμη του διαδικτύου. Είμαστε δίπλα τους να τους προσφέρουμε έξυπνες λύσεις, μοντέρνο σχεδιασμό και την κατάλληλη διαδικτυακή διαφημιστική στρατηγική. Και μαζί πάντα φτάνουμε πολύ ψηλά!

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Λατρεύουμε την τεχνολογία, αλλά σε κάποια πράγματα παραμένουμε παραδοσιακοί. Έτσι, πιστεύουμε ότι μια συνάντηση από κοντά είναι πολύ πιο ουσιαστική για να σας παρουσιάσουμε τις ιδέες μας και να ακούσουμε τις ανάγκες σας. Κλείνοντας ένα ραντεβού, οι συνεργάτες μας έρχονται στο χώρο σας για να συζητήσουν μαζί σας το επόμενο βήμα σας στο διαδίκτυο. Και, αν το προτιμάτε, τα γραφεία της εταιρείας είναι πάντοτε ανοικτά για να υποδεχτούν εσάς και τις ιδέες σας.