Σχεδιασμός


Html Sites

Τα στατικά sites είναι τα πιο απλά όσον αφορά στη λειτουργία τους, αφού στην ουσία αποτελούνται από σελίδες με ακίνητες φωτογραφίες και αντίστοιχο συνοδευτικό κείμενο. Σε αυτού του τύπου τις ιστοσελίδες, η έμφαση δίνεται στο design και το πολύ ξεχωριστό εικαστικό.Η προσοχή πέφτει στο στυλ και τις ιδιαίτερες εικαστικές λεπτομέρειες υψηλής αισθητικής.


Περισσότερα

Animated Sites

Η επιλογή μιας animated ιστοσελίδας εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο αποτέλεσμα. Αρκεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή της να γίνει με τον κατάλληλο τρόπο...κι αυτό είναι η ειδικότητά μας!


Περισσότερα

Δυναμικά Sites

Tα δυναμικά sites χρησιμοποιούνται στις περιπτώσεις που υπάρχει μεγάλος όγκος πληροφοριών που πρέπει να συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα. Σε αυτήν την περίπτωση, οι πληροφορίες καταχωρούνται σε βάση δεδομένων και εμφανίζονται σε μια σελίδα HTML ή flash. Με τα δυναμικά sites επιτυγχάνουμε εύκολη διαχείριση και αλλαγή των πληροφοριών.


Περισσότερα

Responsive web design

Οι ανάγκες της νέας τεχνολογίας απαιτούν το σχεδιασμό ιστοσελίδων κατάλληλων για την πλοήγηση μέσω όλων των φορητών συσκευών (tablets, smartphones, netbooks). Ο αριθμός των χρηστών που πλοηγούνται στο διαδίκτυο μέσω των κινητών τους τηλεφώνων αυξάνεται καθημερινά. Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα τελευταίας τεχνολογίας και προσελκύστε ακόμα περισσότερους διαδικτυακούς επισκέπτες.


Περισσότερα
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


MARKETING


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ