Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα

Στην εποχή της επικοινωνίας, τα κινητά έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ακολουθήστε το ρεύμα της εποχής και προσελκύστε ακόμα μεγαλύτερο πελατολόγιο. Δώστε στους επισκέπτες σας ευελιξία, μια ανεπανάληπτη εμπειρία πλοήγησης και ακόμα ευκολότερη πρόσβαση.

Οι έξυπνες εφαρμογές για κινητά είναι πια γεγονός! Κάθε μήνα χρήστες σε όλο τον κόσμο κατεβάζουν πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο εφαρμογές από το Apple App Store, Android Market και το Blackberry’s App World1. Ο αριθμός είναι τεράστιος και μια μεγάλη ευκαιρία για νέες επιχειρηματικές κινήσεις.

Οι εφαρμογές για κινητά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο marketing και ένας τρόπος για να κάνετε ένα βήμα μπροστά στο επίπεδο της τεχνολογίας, αλλά σημασία έχει να το κάνετε σωστά. Έρευνες δείχνουν ότι το 80% των εφαρμογών για κινητά δεν έχουν ανταπόκριση από το κοινό κι έτσι συγκαταλέγονται στην κατηγορία των μη επιτυχημένων εφαρμογών. Το να είναι εύχρηστη και χρήσιμη είναι τα δυο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια εφαρμογή για κινητά, αλλά παράλληλα να λαμβάνει υπόψιν της και το προφίλ του κοινού στο οποίο στοχεύει.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ:

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ