Πληρωμένη Διαφήμιση στο Google

Η διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης (στο Google) αποτελεί τον πλέον εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να προβληθείτε και να αποκτήσετε πελάτες στο Internet. Αυτή η μορφή διαφήμισης ονομάζεται Pay Per Click Advertising και σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε στοχευμένα το μήνυμα σας σε όσους ψάχνουν να βρουν πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αν και φαίνεται σχετικά απλή διαδικασία, μια διαφημιστική καμπάνια στο GOOGLE πρέπει να στηθεί προσεκτικά και λαμβάνοντας υπόψιν πολλές παραμέτρους, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη SmartVision γνωρίζουμε καλά πως από μια καμπάνια χαμηλού κόστους, μπορείτε να έχετε τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:

Έρευνα Αγοράς

Για να μπούμε στο μυαλό των καταναλωτών, κάνουμε πρώτα μια έρευνα αγοράς. Ενημερωνόμαστε σχετικά με τον ανταγωνισμό, αναλύουμε τα χαρακτηριστικά του κοινού στο οποίο απευθύνεστε, διερευνούμε τις ανάγκες τους και συνδυάζοντας όλα αυτά, δημιουργούμε μια αποτελεσματική διαφήμιση.

Έρευνα για λέξεις-κλειδιά

Οι έξυπνες και ακριβείς λέξεις-κλειδιά είναι το Α και το Ω για μια επιτυχήμενη διαφήμιση στο Google. Δεν έχει μόνο σημασία να πετύχετε πολλά κλικ για την ιστοσελίδα σας. Άλλωστε τι αξία έχει αν φτάσετε τα 1.000 κλικ, αλλά δεν έχετε καμία αγορά ή ζήτηση; Εμείς προβλέπουμε τη ζήτηση των χρηστών και βρίσκουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές λέξεις για το προϊόν σας, προκειμένου να μην υπάρχει παρανόηση από τους χρήστες.

Παρακολούθηση της διαφήμισης

Παρακολουθούμε καθημερινά τα στατιστικά της διαφήμισης σας και κάνουμε διαρκείς βελτιώσεις προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτέλεσματα και την πιο συμφέρουσα σχέση κόστους-επισκέψεων.

DIGITAL MARKETING